previous | next

Floris Versterstraat 3 - II AMSTERDAM, oud zuid

Save property
This apartment is sold

Description

Floris Versterstraat 3-II te Amsterdam

Omschrijving
Zeer ruim 3-laags bovenhuis van 162 m2 gelegen op de tweede, derde en zolderverdieping met eigen opgang op de eerste verdieping. Het zonnige dakterras van ca. 15 m2 is gelegen op het dak van de 3e verdieping en is gelegen op het zuidwesten.

Ligging
Het appartement is gelegen in de Jacob Marisbuurt, tussen het Hoofddorpplein en het Surinameplein. De Floris Versterstraat is een zijstraat van de Wijsmullerstraat en de Haarlemmermeerstraat. Echt een uniek plekje in Amsterdam, gebouwd in traditionele Amsterdamse Schoolstijl!

Er zijn gezellige restaurantjes in de buurt, zoals Café Oslo en Gent aan de Schinkel. Het appartement is gelegen op loopafstand van het Vondelpark. In de zomer kan je op het terras van de Vondeltuin genieten van de rust, een drankje en voor kinderen is er de zandbak.
Diverse winkels liggen om de hoek, zoals op de Sloterkade de HEMA, de Dirk van den Broek en de Etos. Op de Haarlemmermeerstraat en het Hoofddorpplein vind je diverse leuke detailhandel winkeltjes zoals een slager, een kaasboertje en een bloemenzaak.
Met de auto ben je binnen 2 minuten op de Ring A10 via de uitvalswegen S106 en S107. De bus 15, trams 1, 2 en 17 liggen op loopafstand waardoor de rest van de stad gemakkelijk te bereiken is.

Indeling
Eerste verdieping: entree; trap.
Tweede verdieping: entree, aparte wc en een urinoir; ruime woonkamer met luxe open keuken (Bulthaup) voorzien van een gasfornuis (ATAG), afwasmachine, oven en magnetron, ijskast/diepvries combi (alle apparatuur Gaggenau). De woonkamer, geheel voorzien van een eikenhouten vloer, is zeer ruim en licht door de hoekligging.
Derde verdieping: 3 slaapkamers, alle voorzien van eikenhouten vloeren. Ruime badkamer met inloopdouche, bubbelbad, wc en 2 wastafels. Aparte kast in de gang voor was- en droogmachine.
Zolderverdieping: 1 grote ruimte met de mogelijkheid om een extra (ruime) slaapkamer te creëren. Vanuit deze verdieping is er toegang tot het zonnige dakterras.

Vereniging van Eigenaren
Het betreft hier een leuke en actieve Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse servicekosten bedragen € 123,77.

De volgende onderhoudswerkzaamheden hebben in het voorjaar van 2015 plaatsgevonden: al het houtwerk aan de voorzijde is volledig gerenoveerd en geschilderd, de zinken voorgoten zijn vernieuwd, de erkerdakjes en de dakjes van de dakkapellen zijn opnieuw met zink bekleed en de dakpannen zijn waar nodig vervangen en vastgezet.

Eigendom
Het appartement is gelegen op eigen grond.
Read full description

Features

Transfer

Service costs
€   124 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1925
Roof covering
combination roof
Roof material
roof tiles

Surface Area and Volume

Usage area Living
162 m²
Building-related outside
15 m²
Gross volume
581 m³

Layout

Total number of rooms
5
Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1
Facilities
TV cable, mechanical ventilation system

Energy

insulation
double glazing, floor insulation
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
hr
Boiler year
2007
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
sloten
Section
O
Index number
8
Lot
2850
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road
View all features

All photos

Share this property